U Olympie havaroval kamion, náklad zasypal dálnici

AKTUALIZOVÁNO Nákladní vůz dnes zhruba hodinu před polednem narazil do mostního pilíře poblíž obchodního centra Olympie. Policie komunikaci uzavřela a auta posílá na objízdné trasy.

Foto: HZS Olomouckého kraje

"Z důvodu dopravní nehody nákladního vozidla, které narazilo do mostního pilíře na 276. kilometru dálnice D35 u nákupního centra Olympie ve směru od Ostravy na Mohelnici je dálnice v místě nehody pod mostem uzavřena a v protisměru, tedy ve směru na Ostravu, je uzavřen levý jízdní pruh z důvodu vysypaného nákladu," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Objízdná trasa vede přes EXIT 276 směr Olomouc nebo nájezd na silnici I/55 na Přerov.

Na místě nehody zasahovali také hasiči a záchranka. Po nárazu do mostní konstrukce byla totiž  kabina silně deformovaná a uvnitř zůstal zaklíněný řidič. Na místo vyjeli hasiči včetně technického speciálu na dopravní nehody. V době příjezdu byl v havarovaném vozidle zraněný řidič, zaklíněný v oblasti nohou. Právě na bolest nohou si nejvíce stěžoval. Po náročném vyproštění hasiči asistovali při zajištění a následném transportu do sanitního vozidla. Hasiči také provedli nutná bezpečnostní opatření, kontrolu a zamezení úniku provozních kapalin.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Foto: HZS Olomouckého kraje

Foto: HZS Olomouckého kraje



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty