Bacha! Je tu druhý ročník největšího hudebního festivalu v ulicích, co kdy Olomouc zažila!

Vloni to byla bez nadsázky kulturní událost roku! Parádní akce Olomouc (o)žije rozproudila v centru města, unaveném z covidových zákazů, život v nevídaném měřítku. Na každém rohu, v každé uličce a náměstíčku, hrála nějaká kapela. Lidé korzovali, poslouchali, bavili se a tančili. A zítra se totéž pro velký úspěch zopakuje. Možná ještě ve větším!

Druhý ročník největšího hudebního festivalu v ulicích, co kdy Olomouc zažila, se koná v sobotu 25.června od 17 hodin. V 17 začne bubenická show JUMPING DRUMS na balkoně kapucínského kostela na Dolním náměstí. Ve stejnou dobu začnou na bezpočtu míst hrát další hudebníci a kapely. A pokud máte doma hudební nástroj, můžete ho vzít s sebou a zapojit se. Pomozte organizátorům rozeznít olomoucké ulice! Hlavní program trvá od 17:00 do 22:00.


Na sedm desítek kapel a muzikantů vystoupí vesměs před restauracemi, pivnicemi, bary, vinárnami a kavárnami na Horním náměstí, Dolním náměstí, náměstí Republiky, Žerotínově náměstí, v Riegerově ulici, Ostružnické, Ztracené, Mahlerově, Denisově a spoustě dalších míst. Přijďte v sobotu na jedinečnou procházku zpívajícím a tančícím městem.

Účinkující:

Sambal, Arrhythmia, Martin Šafařík,D.U.BMusic, Triangl Band, Finigan Brothers, Blues Power, Lukáš Mareček, Terez Wrau, Eva Hrabalová, Tereza Kniežová Škrháková, KJ SAX, Sugar & Spice H.C, Hi Five, Black Ladies, Bobule, La Chaim Trio, Aliance, Brass Tools, Vulcanica Orchestra, FS Hejčíňan, Bobule, Vlna, Alisha, Vladimír Daťka, Mladá krev, Kolibříkův úlet, Barack Stage, Leeb0rn, Conspirito, Jáma s hranostajem, Lucie M., No Barriers, Angels Tribe, Jahanara Tribe, Eliška Lajdová, Klára Vytopilová, La Boujeau, Ben Livingstone, Roman Býma, Aerial Cabaret, LeebOrn, Fusion, A.M. Úlet, Zdeněk Hamřík, Hanele, Dirty Old Dogs, The Slobs, We are Here, HB Band a mnozí další..

Všichni hrají zadarmo, kolemjdoucí je ovšem mohou podpořit příspěvkem do klobouku!

Foto: archiv




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty