Útočníka ve Velkých Losinách zabil smrtící koktejl. Muž pobodaný v Mohelnici zemřel

Policie zveřejnila podrobnosti ke dvěma otřesným případům, které se letos na podzim staly na Šumpersku. Útok nožem na muže před mohelnickým obchodním domem kriminalisté nově klasifikují jako vraždu. A za smrt útočníka, který v říjnu zabil ve Velkých Losinách sedmnáctiletého mladíka, může smrtící koktejl různých drog a alkoholu.

Vrah ve Velkých Losinách před útokem zkonzumoval kromě alkoholu a drog také lysohlávky. Ilustrační foto: archiv

„Po dvou týdnech boje o život muž napadený v Mohelnici zemřel,“ uvedl Jan Lisický, šéf olomoucké kriminálky. 

K napadení došlo v Mohelnici v Nádražní ulici 12. listopadu. Sedmadvacetiletý těžce zraněný muž byl po útoku převezen do fakultní nemocnice v Olomouci. Útočníka policisté během několika hodin dopadli. Teď mu hrozí 18 let vězení.

Smíchal drogy s alkoholem

O tom, že mladík, který bestiálně vraždil ve Velkých Losinách, jednal pod vlivem drog, se mluvilo už několik týdnů. Domněnky a spekulace teď potvrdili lékaři. Útočníka sice na místě postřelili policisté, bezprostřední příčinou jeho smrti po převozu do nemocnice však byla silná intoxikace organismu. V těle mu soudní lékař objevil smrtící koktejl namíchaný z alkoholu, lysohlávek a různých drog - mělo se jednat o kombinaci THC, metaboliku a meskalinu.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty