Tragická nehoda řidiče skútru a obrácené auto na dálnici. Dramatický pátek na silnicích

K tragédii došlo v pátek po poledni na silnici v Dlouhé Loučce. Při nehodě zemřel řidič malého motocyklu. O pár hodin později se odehrála vážná nehoda na dálnici před Olomoucí. Jedno z aut skončilo na střeše a dálnice musela být dvě hodiny uzavřená.

Bouračka kousek před Olomoucí uzavřela dálnici / Foto: Policie ČR

"Krátce před půl jednou odpoledne jsme na lince tísňového volání přijali informaci o vážné dopravní nehodě, která se stala v ulici 1. máje v Dlouhé Loučce na Olomoucku. Na místě se střetl řidič skútru s osobním vozidlem. Třiatřicetiletý motocyklista při nehodě utrpěl vážná zranění, kterým bohužel i přes veškerou snahu přítomných a záchranářů na místě podlehl," uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. Veškeré příčiny, okolnosti a souvislosti, za kterých k této tragické nehodě došlo, jsou stále v šetření.

Okolo půl šesté musela být uzavřena dálnice D35 na 263. kilometru ve směru z Mohelnice na Olomouc. Důvodem byla nehoda dvou aut. Podle prvních informací policie se před nehodou řidiči osobního vozidla během jízdy rozkmital přívěsný vozík a následně se střetnul s dodávkou. Osobní vůz se při nehodě otočil na střechu.

"Dva cestující se při kolizi lehce zranili a záchranáři je přepravili k dalšímu ošetření do nemocnice. Veškeré příčiny, okolnosti a souvislosti, za kterých k této dopravní nehodě došlo, jsou předmětem dalšího šetření," doplnila Jiřina Vybíhalová.

Policie během šetření a odklízení následků havárie odkláněla dopravu přes Křelov. Po zhruba dvou hodinách byla dálnice opět otevřena. 

Foto: Policie ČR



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty