Rodiče se opili totálně do němoty přímo před zraky svého malého dítěte

Některé příběhy z policejní svodky nemusí mít kdovíjak kriminální podtext, ale jejich sdělení je natolik ohavné, až z něj mrazí. Přesně to je případ dvojice rodičů, kterou ve středu v podvečer musela odvézt na záchytku hlídka městské policie. Rodiče byli alkoholem zcela vyřízeni a bylo jim úplně jedno, že se tak odrovnali před dítětem.

Kolik toho museli vypít, aby nebyli ani schopni dýchnout do alkotesteru? / Ilustrační foto: pixabay.com

Co včera v podvečer předvedla partnerská dvojice před hotelem na ulici Jeremenkova, nad tím zůstává rozum stát. Povedená dvojka byla „úplně pod obraz“ a pomyslnou korunu celé situaci nasadili tím, že všemu přihlížel jejich malý syn, pobíhající kolem kočárku.

Hlídka byla na místo přivolána kolemjdoucí ženou, které zřejmě bylo líto nebohého chlapce. Strážníci následně zjistili u ženy hodnotu 3,67 promile alkoholu v dechu a muž ani přes opakované pokusy nebyl schopen do přístroje nadýchat. Řešením celé situace tak byl převoz rodičů chlapce na záchytku. O samotné dítě se postarala pracovnice sociálního odboru olomouckého magistrátu, která se na místo dostavila a společně se strážníky chlapce převezli do zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc.

Zde si ho rodiče, poté co vystřízliví, budou moci vyzvednout. Celá věc bude následně oznámena Odboru sociálních věcí Magistrátu města Olomouce, kde budou rodiče své počínání vysvětlovat.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty