Policie vyšetřuje tragickou smrtelnou nehodu. Hledá svědky havárie a požáru

Ve čtvrtek ráno se odehrála v Olomouci tragická dopravní nehoda. Policie dnes požádala veřejnost o pomoc s objasňováním okolností havárie, při které zahynul v hořícím autě jeho řidič.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Ve čtvrtek 2. června 2022 přibližně ve 4:50 došlo na silnici č. 570 u dálničního sjezdu na 37. kilometru dálnice D46 k tragické dopravní nehodě. Pětačtyřicetiletý řidič vozidla Citroen Berlingo jedoucí po dálnici D46 ve směru od Olomouce na Hněvotín pravděpodobně při sjezdu z dálnice z dosud nezjištěných příčin rovně projel čtyřramennou křižovatkou a narazil do protější betonové zdi. Potom došlo k vzplanutí vozidla. Řidič při nehodě zahynul.

"V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří mohli v dané době projíždět uvedeným úsekem a zaznamenali pohyb vozidla Citroen, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo kriminalisty druhého oddělení obecné kriminality územního odboru Olomouc," vzkazuje Libor Hejtman za Policii ČR. Adresa, kde najdete kriminalisty, je Žižkovo náměstí 4, Olomouc, případně telefon číslo 974 766 476.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty