Úplná uzavírka v Okružní ulici změní nakrátko trasy několika autobusových linek

Od soboty 11. června do úterý 14. června bude probíhat úplná uzavírka Okružní ulice. Důvodem je oprava vozovky v úseku od křižovatky s ulicí Hněvotínskou po křižovatku s ulicí I. P. Pavlova. Po dobu pokládky asfaltových vrstev bude komunikace uzavřena pro veškerý provoz.

Foto: DPMO

Dopravní podnik města Olomouce informuje, že kvůli uzavírce upravuje trasy u autobusových linek 10, 16, 21, 50 a 52.

Linky č. 10, 50 a 52 budou provozovány dle výlukových jízdních řádů a nebudou obsluhovat zastávky Okružní a Profesora Fuky.

Linka č. 16 bude provozována dle výlukového jízdního řádu a všechny spoje budou ukončeny na zastávce Tabulový vrch. Zastávky Okružní, Nová Ulice a Centrum Haná nebudou linkou č. 16 obsluhovány.

Linka č. 21 bude provozována dle výlukového jízdního řádu, nebude obsluhovat zastávky Okružní a bude rozdělena do dvou tras:

• Trasa Hlavní nádraží – Tabulový vrch a zpět

Spoje linky č. 21 pojedou v úseku mezi zastávkami Hlavní nádraží – Profesora Fuky a zpět v nezměněných časových polohách dle platných jízdních řádů. Všechny spoje budou ukončeny na zastávce Tabulový vrch.

• Trasa Nová Ulice – Aquapark a zpět

Do linky č. 21 budou vloženy spoje, které budou obsluhovat pouze zastávky Nová Ulice (zastávka směr Pionýrská), Centrum Haná, Horní Lán, Aquapark a Nová Ulice (zastávka směr Pionýrská).

Oprava více než šesti set metrového úseku vozovky v Okružní ulici začala v dubnu a v červnu už bude mít kompletně nový povrch. Rekonstrukce navazuje na loni provedené opravy v dalších částech této komunikace, která spojuje městské části Nová Ulice, Tabulový vrch a Neředín.

Podrobnosti k jednotlivým linkám a výlukové jízdní řády jsou dostupné na: www.dpmo.cz

Zdroj: Dopravní podnik města Olomouce, a.s.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty