Nejlepší hokejové video? S Morou nejsou žerty! Ocenili ho fanoušci i odborníci

Před startem nedávných čtvrtfinálových bojů proti Pardubicím jste na sociálních sítích určitě zaregistrovali video HC Olomouc s názvem „S Morou nejsou žerty!“. Vtipný a nápaditý klip ihned vzbudil velice kladný ohlas. Následně soutěžil v anketě Ledová klapka 2023, kde v konkurenci dalších povedených videí obsadil první pozici. Klub HC Olomouc převezme svou cenu na galavečeru Zlatá hokejka 29. června 2023.

Zdroj: HC Olomouc

„Pro celý náš marketingový tým je toto vítězství oceněním naší práce, a zároveň impulsem do další tvorby. Jedním z našich hlavních cílů je bavit naše fanoušky i mimo hokejové mantinely. Budeme se snažit v tom pokračovat i nadále a snad ještě lépe. Poděkovat však v tomto případě musíme hlavně Moravskému divadlu Olomouc, bez kterého bychom na prvenství v Ledové klapce dosáhli jen stěží,“ řekl k ocenění marketingový manažer HC Olomouc Simon Vejtasa. Vítězné video můžete vidět zde!


Kromě „S Morou nejsou žerty!" se dobrého umístění dočkalo také video s názvem „Valentýn s Kokrhélem“, které v kategorii Vertikální videa obsadilo třetí pozici. Klip S Morou nejsou žerty vyhrál v kategorii Propagační video. Kategorie byly celkem tři. Kategorii Reportážní videa ovládla pražská Sparta s Aftermovie Sparta vzdává #HOLD2023, kategorii Vertikální videa vyhrála rovněž Sparta s klipem Emoce přímo z ledu. Za první místo ve své kategorii získá marketingový tým HC Olomouc trofej Ledová klapka a voucher na nákup audio/video zařízení či příslušenství v hodnotě 15 tisíc Kč, za třetí místo k tomu další voucher na nákup audio/video zařízení či příslušenství v hodnotě 5 tisíc Kč. Příští videa tedy mohou být ještě lepší :-)  

CELKOVÉ VÝSLEDKY

Kategorie Reportážní videa

1. HC Sparta Praha (Aftermovie Sparta vzdává #HOLD2023)

2. HC Dynamo Pardubice (Domink Frodl opouští Dynamo)

3. Rytíři Kladno (Příběh kladenského zimáku: Od rybníku k modernímu stadionu!)

Kategorie Propagační videa

1. HC Olomouc (S Morou nejsou žerty)

2. HC Sparta Praha (Zápasové intro 2022/2023)

3.-4. Bílí Tygři Liberec (Tygří a veselé)

3.-4. Engineers Prague (My jsme Engineers Prague!)

Kategorie Vertikálních videí

1. HC Sparta Praha (Emoce přímo z ledu)

2. Bílí Tygři Liberec (Bavíme se hokejem)

3. HC Olomouc (Valentýn s Kokrhélem) 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty