Plavby s hlasem Bruce Willise, pizza, víno, koncerty. Dnes nás čeká další festival Řeka má duši

Ozdobou sobotního kulturního programu v Olomouci je festival Řeka má duši. Tentokrát má tahle mimořádně populární akce podtitul “Už jste to slyšeli? “. Těšit se při ní můžete na speciální plavby lodí, kde vám Plavby Olomouc představí nový historický výklad, „pojatý tak trošku jinak“.

Foto: Plavby Olomouc

„A když slibujeme, že bude jiný, můžete se spolehnout, že opravdu bude! Ná náplavce vás čeká kulturní program pro děti i dospělé, obohacený o umělecká díla a hudební doprovod od 18 hodin,“ vzkazují Plavby Olomouc publiku. Humorný výklad pro pasažéry Ololodí namluvil známý herec Alexej Pyško, který při dabingu propůjčuje svůj hlas napříkad Bruce Willisovi.


Šimon Pelikán (vpravo) s hercem Alexejem Pyškem a režisérem Vladislavem Kracíkem | Zdroj: FB Šimon Pelikán

Od 18 hodin budou na náplavce koncerty, nejprve vystoupí D.U.Bmusic a ve 20 hodin No Barriers. Nebude chybět mobilní Olopoint, dát si můžete pizzu dělanou na náplavce přímo z pece od mistra Františka Chlubny a k mání bude rovněž víno z jižní Moravy z Vinařství Čevelovic sklep. 

Program na náplavce je zdarma, plavby s výkladem a s velkým překvapením stojí 220 korun a můžete si je rezervovat na https://www.plavbyolomouc.cz/rezervace. V tuto chvíli zbývá na večerní jízdy už jen pár volných míst. Plavby ale samozřejmě pokračují i v neděli. 





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty