V Olomouci vznikne luxusní AC hotel by Marriott. Postaví ho v rámci projektu Šantovka District

Vedení developerské skupiny Redstone podepsalo smlouvu o spolupráci se společností Marriott International. Společným cílem je otevření dvou moderních hotelů v Olomouci a Pardubicích pod značkou AC Hotels by Marriott, která v České republice dosud není zastoupena. Budou součástí nově připravovaných komplexů multifunkčních obchodních a společenských center. Po dokončení budou patřit k největším a nejluxusnějším ve svých lokalitách a otevřou oběma městům nové možnosti.

AC Hotel by Marriott ve Washingtonu | Zdroj: www.tripadvisor.com

AC Hotels by Marriott zahrnuje více než 225 hotelů ve 33 zemích. V AC Hotels je každý detail navržen a propracován tak, aby hosté měli dokonalý zážitek. Vyznačuje se účelně navrženými charakteristickými prostory, které dosahují dokonalé rovnováhy mezi formou a funkcí.

"AC by Marriott na nás zapůsobil svým stylem a orientací na zážitky hostů. Tato dynamicky se rozvíjející síť nabízí kvalitní služby pro moderní životní styl. Pardubice a Olomouc budou prvními českými městy, která se připojí k mapě metropolí s touto prestižní hotelovou značkou. To podpoří obchod, kongresy i cestovní ruch," říká Richard Morávek, zakladatel skupiny Redstone.

"Z plánovaného debutu AC Hotels v České republice máme velkou radost. Jsem přesvědčen, že moderní design a intuitivní služby značky AC Hotels budou skvěle vyhovovat jak zahraničním, tak místním cestovatelům. Česká republika je pro Marriott důležitým trhem a jsem rád, že můžeme spolupracovat s tak renomovanými partnery, jako je skupina Redstone," řekl Janusz Mitulski, Senior Director Central & Eastern Europe, Marriott International.


Podpis smlouvy o vybudování dvou hotelů řetězce AC Hotel by Marriott | Foto: Redstone

Plánované otevření hotelů počítá s rokem 2027. O design interiérů obou projektů se stará studio Twenty2degrees pod vedením Nicholase Stoupase. Výstavba komplexů půjde ruku v ruce s výstavbou Galerie Pernerka a rozšířením Galerie Šantovky.

V Olomouci chystá developer propojit hotel s výstavbou druhé etapy obchodního centra Galerie Šantovka, které již nyní patří k nejúspěšnějším v České republice. Nová část bude více než na maloobchod zaměřena na volnočasové aktivity, kulturu, zábavu a gastronomii a v plánu je i progresivní divadelní scéna. Hotelová zařízení nabídnou celkem 204 pokojů v 11 podlažích. Součástí bude střešní restaurace, denní AC Lounge s barem, konferenční a společenské prostory propojené s kongresovým centrem, fitness centrum a lázně.

V Pardubicích developer plánuje multifunkční komplex kombinující kancelářské prostory a bydlení s obchodním a společenským centrem. Hotel bude mít 149 pokojů na osmi podlažích. Jeho součástí bude restaurace, fitness a zasedací místnosti.

Podpis smlouvy o vybudování dvou hotelů řetězce AC Hotel by Marriott | Foto: Redstone

Budoucí Šantovka II, kde vyroste i AC Hotel by Marriott




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty