V sobotu to vypukne. Šantovka jde s oslavami do velkolepého finále. Na návštěvníky čeká luxusní program plný hvězd

Atraktivní hudební program, řada slavných osobností, světelná a akrobatická show i módní přehlídky! To vše si pro své hosty připravila Šantovka v rámci pokračování oslav desátých narozenin. Velká show vypukne již v sobotu 14. října. Po zaplněných Smetanových sadech a fantastické večerní DJ party jde o druhou část mejdanu, který se nyní odehraje přímo v prostorách obchodního centra a na koncertních pódiích před ní. Tak jdeme slavit! Na co vše se můžeme těšit?

Přímo v obchodním centru Šantovka se odehrají adrenalinová vystoupení akrobatů. Foto: gš

Návštěvníci si mohou užít například adrenalinová vystoupení akrobatů, levitujících na dlouhých šálách mezi jednotlivými patry obchodní galerie. Mladší návštěvníky určitě potěší různé interaktivní instalace, VR modely a velmi přesvědčivé simulátory letadel Boeing či Airbus na pohyblivých platformách. Přítomny budou virtuální stěny, unikátní audiovizuální taneční show na indoor stage. Na večer bude připravena unikátní audiovizuální show uvnitř galerie – v Olomouci taková ještě nebyla k vidění! Prostě jedinečný zážitek, jaký divákům bere dech.

Adrenalin a světelná show

Bez hudby nemůže být žádný pořádný mejdan. Na úspěšnou večerní DJ party ze září naváže další nadupaný koncertní program. A koho si Šantovka pozvala tentokrát? Na venkovním podiu vystoupí Adam Mišík, Lake Malawi, We are Domi, O5 a Radeček a Pam Rabbit. Tentokrát se můžete těšit na dvě hudební stage, jenž budou přesně tam, kde v září exceloval Alle Farben. Hvězdné tváře budou nejen mezi hudebníky, ale i mezi moderátory. Publikum bude bavit moderátor, influencer, herec a zpěvák Milan Peroutka, role moderátorky se zhostí také Barbora Krčmová, kterou mnozí jistě znají z OČKO TV a éteru Evropy 2.

Sportovní aktivity i fashion přehlídky

Akci ozdobí i účast fotbalistů z SK Sigma Olomouc. Ti budou na dvou stanovištích v Šantovce nabízet aktivity pro děti, fanoušci se dočkají autogramiády hráčů i debaty s trenéry. Nejen páni si přijdou na své. Milovnice módy jistě ocení, že se během dne odehraje i několik fashion show a přehlídek. Světem módy vás provedou profesionální tanečníci, krásné kousky do šatníku předvedou i úspěšné účastnice soutěže Miss Šantovka.

Rozhodně se máme na co těšit. Nezapomeňte si akci dát do diářů a za týden na značkách.

Celý program oslav najdete ZDE.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty