Pandemie ruší oblíbené akce: nebude Advent v oranžerii, výstava LEGO se zatím přesouvá

Vzhledem k současné epidemiologické situaci se vedení Výstaviště Flora Olomouc rozhodlo přeložit termín konání mezinárodní výstavy LEGO® modelů Svět kostek Olomouc. Prioritou je zdraví návštěvníků i vystavovatelů. Z tohoto důvodu se bohužel neuskuteční ani oblíbená akce Advent v oranžerii.

Svět kostek, atraktivní výstava, mění termín kvůli pandemii covidu

„Mezi priority Výstaviště Flora Olomouc jednoznačně patří bezpečnost návštěvníků i vystavovatelů a také snaha, aby si u nás každou akci mohli pohodlně užít všichni zájemci. Vzhledem k vývoji epidemiologické situace a zpřísnění hygienických pravidel jsme se tak rozhodli výstavu Svět kostek Olomouc přeložit na příští rok. Byli bychom neradi, kdyby někdo přišel o možnost navštívit tuto jedinečnou akci,“ uvedla Eva Fuglíčková, předsedkyně představenstva Výstaviště Flora Olomouc. O novém termínu konání výstavy Svět kostek Olomouc bude Výstaviště Flora Olomouc ještě informovat. Současně počítá s tím, že těm, kteří si již koupili online lístky, vrátí vstupné.

Pro letošek zrušenou akci Advent v oranžerii pak Výstaviště Flora Olomouc plánuje uspořádat v závěru příštího roku. „Omlouváme se všem za případné komplikace, vývoj událostí však ovlivnit nemůžeme,“ doplnila Eva Fuglíčková.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty