Litovelský Otvírák je tady. Láká na dobré pivo, skvělé kapely nebo ohňostroj

Nenechte si ujít letošní ročník festivalu a přijďte oslavit 130 let pivovaru Litovel. V sobotu 12. srpna pro vás pořadatelé připravili nabitý program plný hudby a zábavy a nebude chybět ani ohňostroj. Můžete se těšit na širokou nabídku našich jedinečných litovelských piv, včetně Višňového ležáku z programu Sládkův TIP, novinkou bude škola čepování piva. Dozvíte se, jak správně čepovat pivo a jak se o něj řádně starat, aby bylo prvotřídní.

O víkendu vypukne v Litovli oblíbený Otvírák. Foto: pr

„Litovelský Otvírák se v areálu našeho pivovaru koná již po osmnácté a my jsme rádi, že se k nám fanoušci dobré zábavy, piva a jídla rádi vrací. Vždyť jen loni přišlo na festival bezmála 5 tisíc návštěvníků a věřím, že letos bude v litovelském pivovaru stejně rušno,“ říká Adéla Hudáková, brand manažerka z pivovaru Litovel a dodává: „Letošní Litovelský Otvírák využijeme i k oslavě výjimečného jubilea našeho pivovaru. Letos slavíme 130 let od jeho založení a pevně doufám, že si návštěvníci pochutnají na našich tradičních ležácích, které vaří s respektem k pivovarskému řemeslu a tradici již několik generací litovelských sládků.“

Hitová formace O5 a Radeček ze Šumperka.

Program festivalu začne ve 12 hodin a pár minut po tom vystoupí na hlavní scéně Šrouby a Matice, Michal David, Kristýna, O5 a Radeček, Legendy se vrací nebo Desmond. Druhé scéně na nádvoří budou dominovat Deep Purple Tribute, Checkpoint, GABRIELA V.G., Fofrovanka nebo Perseus. V 17 hodin společně slavnostně narazíme soudek s nefiltrovaným narozeninovým speciálem 13 %, který bude v průběhu festivalu na čepu, stejně jako další speciály uvařené v našem minipivovaru. Návštěvníci se mohou těšit také na Višňový ležák a hořký ležák Josef 11,5 %, který na letošním PIVEXU 2023 ovládl svoji kategorii a získal zlato. V průběhu festivalu čeká fanoušky škola čepování piva pod vedením zkušených odborníků. Naučí se, jak správně pivo čepovat, jak se starat o sklo a taky si svoje čepované mohou vypít až do dna. Celý festival zakončíme velkolepým ohňostrojem, který rozzáří nebe nad litovelským pivovarem a koncertem kapely Stracené ráj.

Vstupenky za zvýhodněnou cenu 250 korun je možné zakoupit v online předprodeji ZDE, na místě pak budou o sto korun dražší.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty