Bouračka na zastávce: cestující měli štěstí, že náraz auta odnesli jen lehčími zraněními

Podle velitele zasahujících hasičů mohou mluvit o velkém štěstí lidé, kteří byli ve čtvrtek večer na tramvajové zastávce v Brněnské ulici v Olomouci ve chvíli, kdy do ní nabouralo osobní auto. Dva cestující a řidička byli zraněni, podle okolností situace ale mohli dopadnout výrazně hůře.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Tři lidé byli zraněni při dopravní nehodě osobního automobilu, který před půl desátou večer vrazil do tramvajové zastávky v Brněnské ulici v Olomouci. Na místo ihned vyrazili záchranáři, hasiči a také policie. 

"Po příjezdu jsme poskytli první pomoc řidičce auta a dvěma cestujícím, kteří při srážce čekali na zastávce na spoj. Následně si je převzali do péče záchranáři zzs. Podle našeho velitele měli lidé na nástupišti neuvěřitelné štěstí, že z nehody vyvázli," uvedla tisková mluvčí HZS Olomouckého kraje Lucie Balážová. Profesionální hasiči ze stanice Olomouc po nehodě zajistili místo proti vzniku požáru a postarali se o uniklé provozní kapaliny i o úklid vozovky.

Výše hmotné škody teprve bude upřesněna, na zastávce je poničenéí zábradlí a velmi poškozené bylo i osobní auto. Další okolnosti této dopravní nehody zatím vyšetřuje policie. 

Foto: HZS Olomouckého kraje

Foto: HZS Olomouckého kraje

Foto: HZS Olomouckého kraje



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty