Legendární DJ Marek Berger vrátí zpátky devadesátky při oslavě své padesátky

Nadupanou 90’s party plánuje ke svým padesátinám legendární DJ a programový ředitel Radia Haná Marek Berger. Jeho velkolepá oslava s benefičním přesahem rozzáří olomoucký S-KLUB v pátek 18. srpna. Bude to párty se spoustou chutí - za večer se na pódiu vystřídá desítka dýdžejů a hosté se mohou těšit na program plný hudby, tance, světel a drinků.

Marek Berger patří mezi nejžádanější DJs v našem kraji. Foto: rej

“Krok za krokem se to blíží a už se nemůžu dočkat, až se v S-Klubu s vámi všemi potkám. Pade máme jednou za život a já si plním přání, které si užije každý, kdo na párty přijde. Bude to video disco show s megahity od 90. let, takže soundtrack mého života. Zahrají ti nej DJs v mém životě, bude tam taneční show, speciální hosté a na programu je i battle DJů,” sype z rukávu oslavenec Marek Berger.

Vstupenky jsou stále k dostání ZDE.

Devadesátková párty bude zároveň i podporou projektu Otevřeme zahradu, na který pořadatelé věnují část výtěžku. Otevřeme zahradu je jedinečný projekt obnovy relaxační zahrady s příjemnou terasou a malou kavárnou pro veřejnost a klienty olomouckého hospicu na Svatém Kopečku.  

90s Party - Marek Berger 50 Celebration

Kdy: pátek 18. srpna od 19:00

Kde: S-Klub, Olomouc





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty