Gratulace slavíkům ze severu! Šumperští O5 a Radeček mají Zlatého slavíka za píseň roku!

Obrovská gratulace míří z Olomouckého Reje do Šumperka! Šumperská skupina O5 a Radeček, která má početnou fanouškovskou základnu i v Olomouci, vyhrála Českého slavíka v kategorii Píseň roku za skladbu Hory.

Zdroj: O5 a Radeček

Na páteční večer budou kluci z hor vzpomínat hodně dlouho. Po letech koncertů, dlouhých tour a vydávání nových skladeb si odnesli prestižní ocenění Zlatý slavík v kategorii Píseň roku. My jim gratulujeme a těšíme se na další koncerty v Olomouci.

Tohle napsali Radečci krátce po ceremoniálu na své FB stránky:     

"Je to doma! Tohle je neuvěřitelnej příběh pár kluků z jesenických hor, co to dotáhli na Slavíka a pořád tomu nemůžou uvěřit!

Příští rok to bude 30 let, co spolu hrajeme ve stejný sestavě. Za tu dobu se nám často nedařilo, často nám říkali, že nemáme šanci se prosadit. Nikdy jsme nezískali žádnou cenu! Až dneska. Český slavík za píseň roku!

Pro nás je to jasný znamení, že když po něčem opravdu toužíte a děláte věci ze srdce, tak se může stát cokoliv. A my si tuhle chvíli neskutečně užíváme.

Děkujeme všem, kteří nám pomohli s tím, aby se Hory staly takovým hitem. Všem, kteří nám fandili, podporují nás a všem, kteří nám poslali hlas. Moc si vážíme každého z vás do jednoho a nikdy nebudeme vaší podporu brát jako samozřejmost.

A na závěr to nejdůležitější. Děkujeme našim rodinám. Rodičům, manželkám a dětem. Nemají to s námi jednoduché a ta cena patří hlavně jim. Díky!

Vaši kluci z hor, O5 a Radeček."


Zdroj: O5 a Radeček



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty