Přichází Hanácký pitaval! Na trhu je pokračování bestselleru historika Jiřího Fialy

Volné pokračování mimořádně úspěšné knihy Olomoucký pitaval je tady! Historik Jiří Fiala, tentokrát i s dalšími spoluautory, připravil Hanácký pitaval a v něm třicet kapitol o skutečných kriminálních případech, které se v Olomouci a na Hané odehrávaly od 11. do 21. století.

Hanácký pitaval

Kniha přináší mrazivé i poučné příběhy z dějin zločinu a trestu zavedou čtenáře do kruté středověké Olomouce, do normalizační vesnice na Hané i do takřka současných kriminálních událostí z Litovle, Přerova, Prostějova a dalších měst, kde museli závažné případy s vynaložením veškerého důvtipu řešit ti nejlepší kriminalisté. V knize čtenář najde také zevrubný popis vzniku a fungování uničovské šatlavy nebo šternberského popraviště.

Po Olomouckém pitavalu, který pro ohromný zájem musel vycházet v dotisku, je zde další kniha z dějin našeho regionu, která si nezadá s nejlepšími detektivkami, s tím rozdílem, že popisuje výhradně skutečné zločiny.

Knihu Hanácký pitaval Jiřího Fialy a kolektivu (Kamila Holásková, Jiří Lapáček, Lubomír Novotný a Michal Folta) připravila k vydání společnost Memoria Porta a zakoupit ji můžete v knihkupectvích Tycho a Kosmas či v Informačním centru Olomouc v podloubí radnice.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty