Kapela ze Šumperka je nominována na Cenu Anděl. V Hanušovicích zahájí turné vyprodaným koncertem

Kapela O5 a Radeček míří vzhůru! S hitem Hory vyráží na další část celorepublikového turné po horách. V pátek 9. února odehraje koncert v Hanušovicích v Jeseníkách před vyprodaným kulturním domem. Šumperští rockeři mají důvodů k radosti víc. Tento týden získali širší nominaci na prestižní Cenu Anděl a zveřejnili také nový videoklip z O2 arény. Podívejte se.

Skupina O5 a Radeček vystoupila na podzim před vyprodanou O2 arénou. Z koncertu nyní zveřejnila videoklip na píseň Vloupám se, která letos slaví 10 let od vydání. Foto: impuls

O5 a Radeček vyráží už tento pátek na turné po horských městech. Koncerty podpoří aktuálně nejhranější singl v českých rádiích Hory, za který hudebníci z jesenického podhůří obdrželi Českého slavíka a nyní se ocitli také v širší nominaci na Cenu Anděl v kategorii Skladba roku právě za píseň o horách.

Kapelu čeká po prosincových koncertech dalších šest zastávek, šňůra začne 9. února v Hanušovicích, kde je už vyprodáno. Turné bude pokračovat v Peci pod Sněžkou, Liberci, na Vysočině v Jihlavě, v pražském klubu Roxy a skončí 23. března ve Frenštátu pod Radhoštěm.

Vstupenky a bližší informace ke koncertům najdou zájemci v síti Ticketlive.cz nebo na speciálním webu Mamradhory.cz.

10 let od vydání hitu Vloupám se

„Turné jsme připravili k našemu novému projektu Hory, který jsme fanouškům nedávno představili. Těmito aktivitami chceme dělat radost všem, co mají nadhled a nebojí se do toho občas šlápnout. Chceme potěšit všechny, kteří mají rádi hory, ať už v zimě, v létě, na výšlap, túry, na kolo, prostě za jakéhokoliv počasí a příležitosti. Na turné se hrozně moc těším. Jako host s námi pojede náš kamarád a výborný muzikant Voxel. Bude to fakt jízda,“ dodal Tomáš Polák.

Šumperský kvintet navíc před pár dny potěšil fanoušky zbrusu novým videoklipem z koncertu v pražské O2 aréně na píseň Vloupám se, která letos slaví deset let od vydání. Pro členy O5 a Radeček měla zásadní význam, když se díky ní dostali ze zapomnění zpátky mezi nejžádanější kapely v ČR.   

Podívejte se na videoklip Vloupám se živě v O2 areně:




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty